Close
Τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών: 35725030507
Αναζήτηση
Filters
Παρουσίαση AJAX Το πιο προηγμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού στο κόσμο!

Παρουσίαση AJAX Το πιο προηγμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού στο κόσμο!

Ο ασύρματος συναγερμός AJAX είναι μια ολοκληρωμένη λύση συστήματος ασφαλείας ο οποίος εξασφαλίζει προστασία της οικογένειας ή της επιχείρησης σας από διαρρήκτες, πυρκαγιά και πλημμύρα. Σε περίπτωση κάποιου συμβάντος, το σύστημα ενεργοποιεί άμεσα σειρήνες που έχουν εγκατασταθεί στο σύστημα, ειδοποιηθεί τους χρήστες μέσω push notification στο κινητό τους, και αποστέλλει αίτημα βοήθειας στη συνεργαζόμενη εταιρεία ή κέντρο λήψης σημάτων.

 •         Εντοπισμός εισβολής
 •         Πρόληψη πυρκαγιάς
 •         Εντοπισμός διαρροής υδάτων
 •         Επαλήθευση συναγερμού-εισβολέα με λήψη φωτογραφιών
 •         Υποστήριξη καμερών ασφαλείας
 •         Εκτέλεση σεναρίων αυτοματισμού

Τα παραπάνω παίρνουν σάρκα και οστά με τον εγκέφαλο του συστήματος AJAX HUB που είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία όλων των περιφερειακών και επιπλέον είναι υπεύθυνο για την ειδοποίηση της εταιρείας ασφαλείας για την ενεργοποίηση του συναγερμού.

Το AJAX HUB δεν έχει πληκτρολόγιο επομένως όλος ο έλεγχος του συστήματος και η παραμετροποίηση γίνεται μέσα από την εφαρμογή AJAX app η οποία είναι διαχωρισμένη για τον εγκαταστάτη και τον τελικό καταναλωτή.

Ανάλογα με το HUB που θα επιλέξει ο εγκαταστάτης με το τελικό καταναλωτή δίνονται οι εξής δυνατότητες:

 •         Συνδεσιμότητα με: Ethernet, Wi-Fi/2G/3G/4G
 •         Σύνδεση έως 200 περιφερειακών συσκευών
 •         Σύνδεση έως και 100 κάμερων ασφαλέιας & DVRs
 •         Σύνδεση έως και 5 REX extenders για επέκταση της απόστασης επικοινωνίας με το HUB
 •         Σύνδεση έως 200 χρηστών
 •         Ομαδοποίηση σε έως 25 group
 •         Δημιουργία έως 64 σεναρίων αυτοματισμού

Πρωτόκολλο επικοινωνίας Jeweller

 

Η επικοινωνία μεταξύ των ανιχνευτών και του Hub παρέχεται από την τεχνολογία μεγάλης εμβέλειας Jeweler. Εξασφαλίζει τοποθέτηση ανιχνευτών σε απόσταση έως και 2000 μέτρων. Το Jeweler εξαλείφει την αντικατάσταση και την υποκλοπή σήματος, κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα και είναι σε θέση να ανιχνεύει εμπλοκές. Εάν συμβεί ένα περιστατικό, ο ανιχνευτής εκπέμπει έναν συναγερμό στον διανομέα σε 0,15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια τον στέλνει μέσω ενός από τα τέσσερα κανάλια επικοινωνίας (Wi-Fi, Ethernet, WCDMA και GSM) στο smartphone του ιδιοκτήτη και στo κέντρο λήψης σημάτων.

Anti-Sabotage Τεχνολογία

Το σύστημα ασφαλείας AJAX δεν μπορεί να υπολειτουργεί χωρίς να σας ενημερώνει. Ο Ajax ειδοποιεί για δυσλειτουργίες της συσκευής ή αποτυχίες σύνδεσης και διατηρεί ένα αρχείο καταγραφής συμβάντωνn. Προβλέποντας ότι το σύστημά μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρές απειλές, o συναγερμός AJAX παίρνει συνεχόμενα back-up. Εάν υπάρξει διακοπή ρεύματος, το hub θα διατηρήσει την λειτουργικότητα του τροφοδοτούμενος από εφεδρική μπαταρία. Σε περίπτωση παρεμβολής ραδιοφωνικού σήματος, το hub αλλάζει την εφεδρική συχνότητα και ειδοποιεί τον χρήστη και τη συνεργαζόμενη εταιρεία συναγερμού. Εάν το καλώδιο ethernet κοπεί, το HUB μπορεί να αλλάξει αυτόματα σε GSM/UMTS (2G/3G).

 

AJAX Cloud

O CloudServer της AJAX προσφέρει την δυνατότητα στον εγκαταστάτη να διαχειριστεί και να παραμετροποιήσει το σύστημα ασφαλείας οπουδήποτε και αν βρίσκεται.  Το AJAX cloud είναι το σημείο αναφοράς για τα HUBS του συναγερμού, τις εταιρείες ασφαλείας και τους τελικούς χρήστες. Επεξεργάζοντας τους συναγερμούς άμεσα, παρέχει μια αξιόπιστη πλατφόρμα για τη μεταφορά ενημερώσεων και εξασφαλίζει εφεδρική επικοινωνία με τον κέντρο λήψης σημάτων.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

 •         Real-Time απομακρυσμένη διαχείρηση
 •         Ανάλυση των status των συσκευών
 •         Αντοχή σε μεγάλο φορτίο
 •         Αυτόματα Software Updates

 

Εγκατάσταση & Σύνδεση με την Εφαρμογή AJAX

Η εγκατάσταση των συσκευών AJAX είναι πιο εύκολη από ποτέ καθώς τα υλικά έρχονται από το κατασκευαστή με προεγκατεστημένη μπαταρία, έτοιμα για χρήση. Γυρίστε το διακόπτη στο πίσω μέρος των συσκευών στο On, σκανάρετε το QRCode της συσκευής μέσω της εφαρμογής AJAXapp και καταχωρήστε τη συσκευή στη ζώνη ανίχνευσης που επιθυμείτε. 

Τα υλικά τοποθετούνται πάνω στο Smart-Bracket και ανάλογα τη συσκευή τοποθετούνται εύκολα στο τοίχο ή το παράθυρο με βίδες.

 

Εφαρμογή AJAX

H AJAX App είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές ANDROID όσο και iOS και βοηθά τους τελικούς καταναλωτές να διαχειρίζονται το σύστημα συναγερμού της εγκατάστασης τους οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί:

 •         Οπλίζει/Αφοπλίζει το συναγερμό
 •         Να λαμβάνει ειδοποιήσεις
 •         Να παρακολουθεί τη ροή των γεγονότων/συμβάντων
 •         Δημιουργεί σενάρια
 •         Ελέγχει το Smart HOME
 •         Βλέπει τις κάμερες το σπιτιού

 

Ενσωμάτωση Καμερών

Mε το σύστημα συναγερμού AJAX μέσω της εφαρμογής AJAX app μπορείτε να συνδυάσετε τη διαχείριση του συστήματος ασφαλείας σας και να βλέπετε πλέον και τις εγκατεστημένες κάμερες Dahua & Ηikvision της εγκατάστασης σας, καθώς και οποιδήποτε DVR. Μπορείτε να συνδέστε οποιαδήποτε άλλη κάμερα IP μέσω RTSP. Πλέον έχετε μια πλατφόρμα στα χέρια σας για όλα τα συστήματα ασφαλέιας που έχετε επιλέξει.

 

Πιστοποιήσεις

Το σύστημα συναγερμού AJAX έχει πιστοποιηθεί με την βαθμίδα GRADE 2 που πιστοποιηεί οτι το σύστημα μπορεί να αντισταθεί σε έμπειρους επιτιθέμενους με ειδικό εξοπλισμό. Προστατεύει πόρτες, παράθυρα και άλλα πιθανά σημεία εισόδου. Είναι κατάλληλο για διαμέρισμα, σπίτι ή γραφείο.Το πρότυπο EN 50131 παραθέτει τις απαιτήσεις για όλες τις πτυχές μιας συσκευής ασφαλείας. Ακολουθώντας αυτές τις απαιτήσεις, η AJAX δεν μπορεί να παραβλέψει την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των συσκευών του συστήματος, την κρυπτογράφηση δεδομένων ή τη φυσική αντίσταση στη φύση, τον βανδαλισμό και την παραβίαση.

 

Επισκεφθείτε την σελίδα με τα προιόντα AJAX και μάθετε περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

https://www.vectorsecurity.com.cy/ajax

Για τηλεφωνική υποστήριξη και παραγγελίες μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 35725030507

'Αμεση Παράδοση

'Αμεση Παράδοση

Υψηλή εξειδίκευση στα συστήματα CCTV

Υψηλή εξειδίκευση
στα συστήματα CCTV

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέα προιόντα και τεχνολογίες

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια
για νέα προιόντα και τεχνολογίες

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής